Tuesday, December 27, 2022

Ders 12: Haftanın Ödevi

 PROJE ÖDEVİ:  SORU ÖRNEKLERİ



Türkiye'de Kamu Binalarının Deprem Riski (PDF) ilgili olarak yayınlanmış bir çalışma üzerinden bir değerlendirme videosu Webinar (Video 1) ve tartışma soruları ile konu ile ilgili sorunların mimarlık bilimi açısından değerlendirilmesi (Video 2) yapılmıştır. Makale üzerinde inceleme ve videolar üzerinden değerlendirme yaparak, ekte geçen yıllarda sorulmuş sorulardan farklı olacak soruları aşağıda istenen sıraya göre oluşturunuz.

Ders 
  • Öncesi:  En az 30 kelimeden az olmayacak kısa sorularınızı (Bkz. örnek sorular) yukarıda verilen  YouTube linkinin altına yazın.  
    • Esnası: YouTube linki altına verilen bir cevap varsa, derse okuyup ve açıklama yapacak kadar hazırlıklı gelin.
      • Sonrası Derse katılan her öğrencinin sorusu, derse KATILAN öğrenciler için ders koordinatörü ile öğrenci arasında yapılan karşılıklı paylaşımı esas alarak,  ÖZGÜN İFADELERİNİZ ile 50 kelimeden az olmayacak şekilde youtube sorunuzun altına yazarak ödevinizi tamamlayınız.

        ÖNEMLİ NOT

        Sorular özgün, düzgün ve anlaşılır şekilde yazılmalı. Soruların bir kopyası da WORD format olarak UBYS üzerine YÜKLENMELİ.  UBYS üzerine ve YouTube video altına zamanında yüklenmeyen/yazılmayan haftalık ödevler hiç bir şekilde e-mail üzerinden kabul edilmeyecektir.

        No comments:

        Post a Comment

        Ders 01: Haftanın Ödevi

        ÖDEV